Η παροχή υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδo ήταν πάντα μια πρόκληση για εμάς, αλλά και για όσους ασχολούνται με την εικονική πραγματικότητα. Η δημιουργία διαδραστικών εμπειριών για εκείνους που έχουν μια έξυπνη, πρωτοποριακή ιδέα και θέλουν να γίνει «πραγματικότητα» μπροστά στα μάτια τους είναι κάτι που απλά… μπορούμε να το κάνουμε! «Tίποτα δεν είναι αδύνατο» (Νothing is impossible): Αυτό είναι το σύνθημα και σε κάθε περίπτωση έχει αποδειχθεί ότι μια λύση μαγική προκύπτει ακόμα και την τελευταία στιγμή!

  • Οι εικονικές περιηγήσεις (virtual tours) αποτελούν, ίσως, το πρώτο επίπεδο της πολυδιάστατης προβολής σημείων ενδιαφέροντος, τόπων, χώρων, αντικειμένων, ακόμα και εικονικού γραφικού περιβάλλοντος, σε 3 διαστάσεις τον 21ο αιώνα. Μπορούν να ενεργοποιήσουν άμεσα όλες τις αισθήσεις (εκτός από την όσφρηση… μέχρι στιγμής!). Αποτελούν ένα πρώτης τάξεως πεδίο για την ενσωμάτωση όλων των μέσων που διαθέτουμε σήμερα (κείμενο, εικόνες, ηχητικά αρχεία, video κ.α.) σε μια σφαιρική απεικόνιση 360 μοιρών.
  • Από την άλλη πλευρά, η χρήση των εκτυπωτών 3D είναι εκείνο το στοιχείο που κάνει τα σχεδιαστικά όνειρα του καθενός χειροπιαστά. Στην περίπτωσή μας, απλά σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε από την αρχή όλες τις βάσεις ανάρτησης των καμερών (360 camera rigs). Οι βάσεις και οι δοκιμές που έγιναν με δεκάδες συστήματα ήταν πολλές. Διαφορετικές κάμερες (action/dslr/cinematic κ.α.), με διαφορετικούς φακούς κάθε φορά, σε διαφορετικούς σχηματισμούς, σε διαφορετικές αποστάσεις από τον κεντρικό άξονα λήψης, με διαφορετικό εύρος λήψης/θέασης: όλες χρειάζονταν μια νέα βάση για να στηριχθούν και πολύωρες δοκιμές για να αξιολογηθούν. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!
  • Η ζωντανή κάλυψη και μετάδοση σε όλο τον κόσμο εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και κάθε είδους δρώμενων σε streaming video 360 μοιρών είναι το νέο στοίχημα που κερδίσαμε. Σκεφτείτε ότι μια απλή εκδήλωση μετατρέπεται σε εμπειρία για τον απομακρυσμένο θεατή, ο οποίος, όχι μόνο έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται εκεί, αλλά επιλέγει και τη γωνία από την οποία θα παρακολουθεί, καθώς και το σημείο εκείνο από τον περιβάλλοντα χώρο που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

VR Destinations

Events

360 Corporate

VR 360 photo under1

360 Underwater

Cinema VR 360 συστήματα καμερών

VR 360 24K pic 1

3D-360 24K Ολοκληρωμένο σύστημα καμερών – VR 360

VR 360 12k pic 1

360 12K Ολοκληρωμένο σύστημα καμερών – VR 360

VR 360 6GO PRO VRRIG 1

6GoPro VR360 rig – VR 360

VR 360 vr tour 2 1

Εικονικές περιηγήσεις – VR 360

VR 360 3d Print 1

3D Σχεδιασμός & Εκτύπωση – VR 360

VR 360 stream1200 1

360 Ζωντανή Μετάδοση – VR 360